Skip to content
Sănătate

Valeriu Gheorghiţă şi-a vaccinat anti-COVID foştii consăteni din Argeş

Inquam Photos/Octav Ganea

UPDATE. Preşedintele CNCAV Valeriu Gheorghiţă a mers duminică în comuna Izvoru, din judeţul Argeş, locul unde a copilărit, pentru a se alătura campaniei de imunizare a populaţiei echipei medicale a centrului deschis în zonă. După câteva ore, 35 de persoane au fost vaccinate de Gheorghiţă, inclusiv verişoara de gradul I a acestuia.

Preşedintele CNCAV, col. dr. Valeriu Gheorghiţă a vaccinat astăzi în comuna Izvoru din judetul Argeş, locul său natal. Bucuroşi să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical.

Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un baiat de 16 ani, emoţionat, dar dornic şi încrezător că gestul său contribuie la binele familiei şi al întregii comunităţi. Un moment emoţionant a fost şi revederea cu verişoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze.

Activitatea centrului deschis aici va continua şi în zilele următoare, iar cei care doresc să se vaccineze pot veni oricând în intervalul orar 08.00-20.00. Doar cu buletinul, fără o programare în platforma!”, arată o postare pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Preşedintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă, va merge duminică în comuna Izvoru, din judeţul Argeş, locul unde a copilărit, alăturându-se în campania de imunizare a populaţiei echipei medicale a centrului deschis în zonă.

Duminică, preşedintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă, va merge în locul unde a copilărit, în comuna Izvoru, din judeţul Argeş. Alături de echipa medicală a centrului deschis aici, va vaccina persoanele care doresc să se imunizeze, se arată pe pagina de Facebook a platformei RO Vaccinare.

Activitatea va începe la ora 10,00, iar vaccinarea se va realiza doar cu buletinul, fără programare în platformă. ”Sunt emoţionat şi nerăbdător ori de câte ori revin în locul naşterii mele. Mi-e dor de meleagurile copilăriei, de părinţi şi de toţi cei dragi, alături de care am crescut. Îmi doresc ca împreună cu ai mei colegi argeşeni să facem încă un pas către normalitate! Să vaccinăm”, a fost mesajul transmis de Valeriu Gheorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *