Skip to content
Puterea Știrilor Video

Valeriu Steriu: PSD a fost un partid democratic și în vremea Vioricăi Dăncilă, chiar și în vremea lui Liviu Dragnea

PSnews
" "

Deputatul PSD Valeriu Steriu, invitat în studioul „Puterea Știrilor” a declarat că Marcel Ciolacu se bucură de o susținere foarte mare, în rândul social-democraților, pentru funcția de președinte al PSD.

„Nimeni nu este perfect, dar în clipa de față este candidatul cu cea mai bună așezare”, spune Steriu.

" "

Totodată, potrivit deputatului, „PSD a fost un partid democratic și în vremea Vioricăi Dăncilă, chiar și în vremea lui Liviu Dragnea”. „PSD este un partid în care s-au spus întotdeauna lucrurile pe față, nu s-a mers pe la spate cu diverse planuri”, precizează Steriu.

„Marcel Ciolacu este actualul președinte interimar și este un președinte curajos. Într-un moment dificil al partidului a hotărât să preia conducerea partidului și a avut toată susținerea echipei(…)Marcel Ciolacu are un mod democratic de a conduce partidul. Nimeni nu este perfect, dar în clipa de față este candidatul cu cea mai bună așezare. Îl susținem foarte mulți în această perspectivă, făcând și o echipă foarte bună cu Paul Stănescu.

PSD a fost un partid democratic și în vremea Vioricăi Dăncilă, chiar și în vremea lui Liviu Dragnea, cu toate pierderile pe care le-am văzut. PSD este un partid în care s-au spus întotdeauna lucrurile pe față, nu s-a mers pe la spate cu diverse planuri”, a declarat Valeriu Steriu, la Puterea Știrilor.

PSD Bucureşti îl susţine pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului

Amintim că preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a propus duminică, în cadrul Conferinţei extraordinare a organizaţiei, ca Marcel Ciolacu să fie susţinut la congres pentru funcţia de preşedinte. Tot ea a propus şi ziua de 29 februarie pentru a se organiza congresul.

„Amânarea unui congres ne face rău. Vă propun ca prin votul dumneavoastră să propunem organizaţiei centrale să stabilim o dată certă la care va avea loc un congres. Să transmitem conducerii centrale data de 29 februarie ca dată a congresului. Vă propun să îl susţinem pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de preşedinte”, a spus Firea, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti pentru desemnarea candidaţilor la congres.

" "
" "

1 comentariu la “Valeriu Steriu: PSD a fost un partid democratic și în vremea Vioricăi Dăncilă, chiar și în vremea lui Liviu Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *