Skip to content
Puterea Știrilor Video

Valeriu Steriu (PSD) nu-și menajează foștii aliați de la ALDE: Susținerea lui Mircea Diaconu, o variantă de avarie

Deputatul PSD Valeriu Steriu nu dă șanse prea mari inițiativei ALDE – Pro România de a-l susține pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din noiembrie, considerând că fostul actor este doar o variantă de avarie.

”Probabil au făcut aritmetica și au văzut că aproape 7%, cât are Pro România, plus 4%, cât are ALDE, nu pot duce la un scor favorabil pentru Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. În urmă cu cinci ani a avut dificultăți mari, dacă nu mă înșel, a luat undeva la 6-7% la alegerile prezidențiale, iar în acești cinci ani nu s-au întâmplat multe lucruri notabile, ba din contră”, a spus Valeriu Steriu la ”Puterea Știrilor”.

Deputatul PSD susține că, deși îl respectă pe Mircea Diaconu ca persoană, acesta nu va avea un scor bun la prezidențiale.

”Aș spune că Mircea Diaconu este o variantă de avarie pe care au adoptat-o, identificând rapid un candidat. Nu cred că Pro România și-a pus problema să nu aibă un candidat și tocmai de aceea cred că au mers pe această variantă.
Respect foarte mult persoana Mircea Diaconu, a fost un actor pe care l-am îndrăgit din copilărie, îl cunosc personal, am fost colegi în Parlamentul României, dar pe de altă parte nu cred că va avea o viață ușoară în această campanie și, de asemenea, nu cred că va avea un scor suficient de bun ca să performeze”, a precizat Steriu la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *