Skip to content
Politică

Valeriu Zgonea ironizează candidatura lui Predoiu: „A patra roată la caruţa ridicolă a PNL”

Valeriu Zgonea, preşedintele executiv al PSD, a comentat, pe pagina personală de Facebook, faptul că Marian Munteanu şi-a retras candidatura la Primăria Capitalei, despre care spus că a fost „demisionat”.

Totodată, Zgonea a afirmat că rămâne de văzut dacă Cătălin Predoiu, actualul candidat din partea PNL, „e pregatit să devină a patra roată la caruţa ridicolă a PNL.”

„Marian Munteanu a fost ”demisionat”. Niciun lider din ”marele partid” n-a avut curajul să fie lângă el. Au stat pitiți pe margine, fără să-și asume responsabilitatea împărițirii acestui eșec usturător.
Rămâne de văzut dacă domnul Predoiu a renunțat cu totul la visele de premier și e pregătit să devină a patra roată la căruța ridicolă a PNL.
Dincolo de asta, un lucru este clar: PSD a dovedit o dată în plus că este singurul partid serios, care prin Gabi Firea și ceilalți candidați de la sectoare vine cu un proiect concret pentru a îmbunătăți viața bucureștenilor. Restul sunt povești !”, a scris Valeriu Zgonea, pe reţeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *