Skip to content
Sănătate

Valul 5 vine în 2020, susține medicul Adrian Streinu-Cercel: Oamenii se comportă ca și când și-ar dori să se infecteze

Inquam Photos/Octav Ganea

Românii se comportă ca și când și-ar dori să se infecteze cu noul coronavirus pentru că nu poartă mască și nu se vaccinează, motiv pentru care la începutul anului 2022 vom avea, cel mai probabil, un nou val pandemic, susține medicul Adrian Streinu-Cercel, președinte al Comisiei de sănătate a Senatului.

„Anul 2022 ne va pune în situația să mai avem, foarte probabil, cel puțin la începutul anului, încă un val epidemic și asta tot din cauza noastră, că nu înțelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineața și până seara, că nu înțelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înțelegem… De ce nu înțelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama și constat cu stupoare că concetățenii noștri se comportă ca și când și-ar dori să se infecteze, nu ca și când și-ar dori să se păzească de infecție”, a spus dr. Adrian Streinu-Cercel, conform Agerpres.

El mai susține că populației trebuie să i se reamintească faptul că acest virus ucide sau lasă sechele: „Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai și ucide, și dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp”.

2 comentarii la “Valul 5 vine în 2020, susține medicul Adrian Streinu-Cercel: Oamenii se comportă ca și când și-ar dori să se infecteze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *