Skip to content
Politică

Vanghelie a prins din nou aripi în politică: Sunt și bărbat bine și sunt și bun și demn

" "

Partidul Dreptatii Sociale (PDS), preluat recent de Marian Vanghelie, a racolat primul parlamentar de la UNPR. Senatorul Ionel Agrigoroaei a anuntat ca se inscrie in PDS in cadrul unei conferinte de presa la care Marian Vanghelie a dat din nou de inteles ca ar putea candida pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 5.

Ionel Agrigoroaei a spus ca a trecut la PDS pentru ca stanga din Romania nu a facut nimic pentru a imbunatati nivelul de trai al cetatenilor.

" "
" "

„Il felicit pentru faptul ca a depasit cu brio frica de a fi in UNPR, frica de a pleca din UNPR, frica de a sta alaturi de Gabi Oprea si frica de a fi luat de Gabriel Oprea”, a comentat Marian Vanghelie.

Primarul suspendat al Sectorului 5 l-a ironizat pe fostul lider al UNPR pe tema cumulului de functii pe care acesta le-a indeplinit la un moment dat.

„Ne uitam la televizor cu totii si consideram ca Gabriel Oprea este si presedintele Romaniei, este si prim-ministru, este si ministru de interne, era si ministru la sanatate, era si ministrul femeilor gravide, era ministrul TVR-ului, era ministrul televiziunilor, era ministrul tuturor romanilor care nu intelegeau ce au de facut.

Domnul ministru mai are o singura functie sa indeplineasca: Sef de camera, n-a fost. Eu am reusit sa fiu!”, a mai spus Vanghelie, referindu-se la perioada in care el a fost arestat preventiv si la dosarele pe care Gabriel Oprea le are la DNA.

In timpul conferintei de presa, Marian Vanghelie a primit intrebari despre campania electorala si costurile de campanie, moment in care fostul lider al PSD Bucuresti, in prezent presedinte al altui partid, a inceput sa se laude in stilu-i caracteristic.

„Daca vorbim de oameni care au greutate, ca au si dreptate, si ma includ si eu printre ei, nu le trebuie niciun ban. Mergem doar pe strada si vorbim cu lumea. Mie nu-mi trebuie bannere, nu-mi trebuie afise, nu-mi trebuie nimic. Va invit cand o sa fac, daca o sa fac campanie, si o sa vedeti ca nu-mi trebuie nimic (…)

Intotdeauna am avut avantaje pentru ca arat si bine, sunt si barbat bine si sunt si bun. Ca sa fac o paranteza, sunt demn. Nu sunt nici frumos, nici bun, sunt demn, ceea ce ceilalti nu au. Asta le trebuie politicienilor din Romania, demnitate. (…) Avem nevoie, nu de modele noi, de politicieni care inteleg intr-adevar cum sa se comporte normal, nu trebuie schimbata clasa politica, trebuie schimbata atitudinea si sa existe atitudine la politicieni”, a explicat Marian Vanghelie.

In ciuda intrebarilor insistente, acesta a evitat sa spuna daca va mai candida sau nu pentru un nou mandat.

„Astept foarte multi colegi care vor veni, care se vor inscrie in partid si o sa vad ca sunt mult mai buni ca mine multi dintre ei si vreau sa lasam si o generatie tanara, de ce sa ne grabim. Va anunt la momentul potrivit. Asteptam formula sociologica care ne va spune ceea ce trebuie de facut”, a spus el.

In ceea ce priveste Primaria Capitalei, Marian Vanghelie a declarat ca ea ar trebui sa fie condusa de cineva cu experienta, cum ar fi Traian Basescu sau Calin Popescu Tariceanu.

Marian Vanghelie n-ar fi primul primar in functie care ar putea candida in ciuda faptului ca are probleme mari in justitie.

Cristian Popescu Piedone si-a depus miercuri candidatura ca independent pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 cu toate ca a fost retinut si apoi a demisionat din functie in contextul tragediei de la clubul Colectiv, soldata cu 64 de morti si peste 100 de raniti.

 

De asemenea, Lia Olguta Vasilescu, cercetata de DNA intr-un dosar in care a fost retinuta 24 de ore, este hotarata sa candideze pentru un nou mandat de primar al Craiovei, bucurandu-se si de sprijinul partidului din care face parte, PSD, amintește Ziare.com.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *