Skip to content
Politică

Vanghelie continuă dezvăluirile. Adevăratul motiv pentru care Geoană a fost mazilit

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, continuă dezvăluirile din interiorul PSD, după ce acesta a fost exclus de curând.

Vanghelie spune că motivul pentru care Mircea Geoană a fost exclus este că erau discuții cu privire la posibilitatea ca Mircea Geoană să preia Executivul, în locul lui Victor Ponta.

„El, Victor Ponta, dându-și seama că nu va mai ocupa nici funcția de premier nici funcția de președinte al PSD, i-a fost frică că o să vină viitorul președinte să spună PSD trebuie să dea un prim-ministru că noi nu vrem la guvernare. Atunci cred că pe Geoană l-au dat afară ca să nu-l nominalizeze partidul ca premier că exista și posibilitatea asta.

Erau două posibilități: Domnul Geoană și domnul Rus”, a declarat Vanghelia

5 comentarii la “Vanghelie continuă dezvăluirile. Adevăratul motiv pentru care Geoană a fost mazilit

  1. Astia urmeaza planul basist pentru distrugerea psd si mai ale a lui Victor Ponta
    Vremuri grele vor veni pentru romani.
    Sa speram ca planul dusmanilor pentru federalizarea Romaniei sa dea gres.
    Romani treziti-va ca nici nu stiti ce viitor negru vi se pregateste de alesul de la Cotroceni si camarila antiromaneasca

  2. Se confirma scenariul bazat pe surse a lui Cristoiu, conform caruia Geoana a complotat cu Iohannis sa il dea jos pe Ponta, sa se faca un guvern de „uniune nationala” in care sa-i vedem din nou cocotati la conducere pe indezirabilii pdl-isti, cu Geoana prim ministru. Ponta a aflat si a dejucat puciul prostanacului.
    Oricum, mai devreme sau mai tarziu, pdl-istii vor reveni la guvernare. Sa-i vad atunci pe cei care au crezut in „Romania lucrului bine facut”. Cu cine? Cu Blaga, Videanu, Blejnar, Duta, Boagiu, Barbu, Ialomitianu, etc, etc. Va era dor de ei??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *