Skip to content
Politică

Vanghelie dă de pământ cu Ponta și Dragnea: „Înțelegeți că omul ăsta când respiră MINTE?!”

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie a vorbit despre culisele ședinței CExN al PSD.

Vanghelie a declarat că atât el cât și Mircea Geoană au fost excluși pentru că liderului PSD Victor Ponta îi era frică de candidatura celor doi la conducerea partidului.

De asemnea, Vanghelie l-a acuzat pe Victor Ponta că minte la fel cum respiră.

„N-a avut nici o legătura ce ar fi trebuit să discutam cu ce am discutat. Ar fi trebuit sa facem o analiza sa vedem unde am gresit si cu ce am gresit. Ni s-au dat doua teme false: cand facem Congresul si daca ramane echipa. N-am apucat sa fiu in Partidul Comunist, dar cred ca daca vedeau mascarada de acolo nu le venea sa creada. Problema cred ca era daca ne apropiem de Congres avem contracandidati? Trebuie sa-i eliminam.

Nu eram dat afara ca am dat o declaratie pe scari, eram dat afara ca nu stiu ce-as face eu cu domnul Geoană. Nici nu m-am vazut cu el, ei aveau o problema cu domnul Geoană sa nu cumva sa candideze, cu mine ca nu cumva sa candidez ca președinte executiv si cu domnul Sova probabil ca sa nu candideze si el la ceva.

Pot sa spun ceea ce cred eu ca acesti doi mari lideri Ponta si Dragnea cum se mint si cum se pacalesc unul pe altul . Ponta crede ca scapa de Liviu ca are probleme penale si Dragnea crede ca sala nu il va vrea pe Ponta. Se mint unul pe altul si la un moment dat m-am sculat si mi-am facut cruce am zis ca nu-mi vine sa cred. Cum sa ma dati afara dupa 20 de ani? Nu imi spuneti sa nu vorbesc, dati-ma afara ca oricum vorbesc.

Domnul Ponta nu se uita la mine, se uita in jos ii facea semne cu cotul domnului Dragnea. 

intelegeti ca omul asta cand respira minte? Le dau dreptate unora cu care m-am batut si care mi-au fost adversari. Din pacate pentru PSD are ghinionul cu acest om care dimineata spune una si seara spune alta”, a declarat Vanghelie la RealitateaTv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *