Skip to content
Politică

Vanghelie: „Dacă tot nu apar în stenograme, am zis să mă autosuspend”

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a făcut declarații la ieșirea din sediul PSD, unde a avut loc ședința Biroului Permanent în care Vanghelie a luat decizia de a se autosuspenda din partid.

Vanghelie a declarat că nu are nici o problemă cu faptul că s-a autosuspendat, și că are experiență în astfel de lucruri.

„N-am nici o problemă, m-am autosuspendat. Am experiență în a mă autosuspenda. Nu vreau să fiu un subiect despre care să se discute. A fost și un interes din partea unora să se discute despre ce am spus eu. Dacă tot n-am fost în stenograme, n-am off-shore-uri, n-am nimic, barem să capăt puțină experiență cu autosuspendarea. Privitor la ce am spus, a fost o scăpare nervoasă. I-am explicat președintelui că de două luni sunt urmărit, înseamnă că cineva are și bani foarte mulți dacă mă urmăresc de două luni de zile pe mine și pe toți membrii familiei. Nu am fost forțați deloc să ne autosuspendăm. Nici în ședința PSD, nici în campanie, nici în media, nu vreau să creez nici o problemă. Fac și eu ca domnul Iohannis: cred că am avut ghinion”, a spus Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a apărut în presă după ce a agresat doi presupuși jurnaliști care îl urmăreau. Potrivit lui Vanghelie, colegul său de partid Sebastian Ghiță ar fi pus oameni să îl urmărească.

3 comentarii la “Vanghelie: „Dacă tot nu apar în stenograme, am zis să mă autosuspend”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *