Skip to content
Politică

Vanghelie, detalii incendiare de pe vremea USL: „Dragnea turna whiskey, Ponta scria pactul de coabitare”

Marian Vanghelie a dezvăluit o serie de detalii incendiare din interiorul USL. Primarul Sectorului 5 a povestit un episod petrecut în 2012, când USL a câștigat alegerile.

Vanghelie a declarat că după ce fosta formațiune a câștigat alegerile, Liviu Dragnea și Victor Ponta „s-au încuiat într-un birou”.

„După discuție cu Traian Băsescu, erau în birou Dragnea și Ponta. Dragnea turna wishkey și Ponta bătea la calculator (..) pactul de coabitare (..) Crin Antonescu era acolo, nu știa ce se întâmplă (..)  Înainte de discuțiile cu Băsescu, Dragnea s-a dus la Crin Antonescu acasă și s-a rugat trei ore de el să meargă la Cotroceni și îi spunea domne, scapă-mă, că am dosare penale, hai la Cotroceni. Mi-a povestit un coleg liberal”, a spus Vanghelie la B1Tv.

„Puteți să îl întrebați pe Crin Antonescu. Întrebați-l dacă e adevărat măcar 80% din ce am zis”, a mai spus Vanghelie.

2 comentarii la “Vanghelie, detalii incendiare de pe vremea USL: „Dragnea turna whiskey, Ponta scria pactul de coabitare”

  1. Pe langa faptul ca se comporta jalnic, Vanghelie fabuleaza absolut. Habar nu are cum au stat lucrurile in realitate, cu „coabitarea”. Da pe gura ce a fost invatat sa spuna de altii. Cine stie, odata si odata, poate ca se vor da datele exacte, sau filmul. Pana atunci, unii se delecteaza cu mizeriile lui Vanghelie, care a devenit foarte simpatic in tabara lui Iohannis.

  2. El spune ce i-a zis unul care nici ala nu era de fata…. Si tot asa. Cine are timp de pierdut sa asculte balivernele lui almanahe? De cand a devenit asa un mare povestitor? Ce credibilitate poate sa aiba unul, care dat afara, dupa ce s-a milogit public sa nu fie mazilit, spune verzi si uscate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *