Skip to content
Politică

Vanghelie îi caracterizează pe Dragnea, Gorghiu și Blaga: „Vă spun că sar de la etaj”

Candidatul la Sectorul 5, Marian Vanghelie, i-a caracterizat, luni seara, în cadrul unei emisiuni televizate la postul B1 TV, pe liderii marilor partide politice.

Astfel, întrebat cum l-ar caracteriza pe șeful PSD, Liviu Dragnea, Vanghelie a răspuns: „Pe domnul Dragnea daca il vedeti curajos, va spun ca ma urc sus pe cladirea asta si sar de la etaj. Legati-l de o chestie cum sa ne pacaleasca, de lucruri de genul asta. Ca si demnitate – o ai sau nu o ai. Crede ca Romania se poate transforma dupa Teleorman, fara sa jignesc Teleorman. Deci, nu judetul acela e de vina, asa este samanta domnului Dragnea”.

Totodată, Vanghelie a vorbit și despre co-președintele PNL, Alina Gorghiu: „Doamna Alina Gorghiu e o femeie in luna a opta, cat sa mai poata sa se bata o femeie in luna a opta? E greu in stresul asta, in nebunia asta”.

În ceea ce îl privește pe Vasile Blaga, co-președintele PNL, Vanghelie a declarat: „Nici domnul Blaga n-are chef de nicio batalie. N-am ce sa-i reprosez numai ca le reprosez tuturor faptul ca nu iau o hotarare in sensul in care ar trebui pentru aceasta tara”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *