Skip to content
Politică

Vanghelie îl luxează pe Ponta: Toți cei pe care nu i-a plăcut a trebuit să-i dea afară, să-i omoare

Marian Vanghelie l-a atacat dur pe premierul Victor Ponta, declarând că fostul președinte al PSD a dus o campanie împotriva celor pe care „nu i-a plăcut”.

„Domnul Ponta a avut, așa, o formulă mai ciudată de conducător, toți cei care pe care nu i-a plăcut a trebuit să-i dea afară, să-i omoare, să-i scoată din funcții, să-i elimine, dar viața demonstrează că în momentul când e să ți se întâmple şi ție, ţi se întâmplă”, a precizat Vanghelie într-un interviu pentru evz.ro.

De asemenea, Vanghelie a facut preconizări despre viitorul premierului Ponta.

„De ce i-a fost frică, nu a scăpat: a ieșit pe ușa din spate din PSD, a pierdut funcția de preşedinte PSD tot pe ușa din spate, mai departe va pierde și funcția de prim-ministru tot pe ușa din spate, se va trage cortina și, știți, celelalte lucruri nu le doresc nici măcar dușmanilor să li se întâmple după ce am văzut cum este acolo unde am fost eu”, a adăugat primarul suspendat al Sectorului 5.

Marian Vanghelie a apreciat schimbările care au avut loc în conducerea PSD, precizând că „orice variantă mi se pare mai bună decât Ponta”.

„Orice variantă mi se pare mai bună decât Victor Ponta!  Rău mai mare decât a făcut Victor Ponta partidului n-a făcut nimeni şi nu mai poate să facă nimeni nici dacă își propun toți la un loc să facă rău partidului.  Nu vedeți că a dus PSD în gard?”, a precizat Vanghelie.

Pe de altă parte, fostul social-democrat a criticat decizia PSD de a rămâne la guvernare, considerând că această decizie îi aparține lui Victor Ponta.

„Este cea mai mare greșeală pentru PSD rămânerea la guvernare! Dar asta se întâmplă pentru că Victor Ponta n-a gândit ca un membru PSD și ca președinte al partidului, el a gândit ca… Victor Ponta, adică “fac cum mi-e mie mai bine”.  Dacă era inteligent trebuia să dea puterea a doua zi după ce a pierdut alegerile și se întărea, se organiza partidul și se pregătea de alegerile din 2016 numai că, din păcate, el a gîndit cum e mai bine pentru el. Dacă mai stă la guvern Ponta, mai ales acum că nu mai este președinte, partidul are toate șansele să piardă zdruncinător în alegeri”, a conchis Marian Vanghelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *