Skip to content
Video

Vanghelie, în continuare la butoane? Daniel Florea: V-ar fi convenit? EXCLUSIV

După cum ați văzut deja, redacția PSnews.ro a început seria de interviuri cu primarii bucureșteni, unde le facem acestora bilanțul după 14 luni de guvernare locală – atât în fiecare sector în parte, cât și la nivelul Capitalei.

Următorul edil care a răspuns invitației PSnews.ro este Daniel Florea, ales în iunie 2016 în fruntea Sectorului 5.

În cadrul interviului, primarul Daniel Florea a răspuns zvonurilor potrivit cărora Primăria Sectorului 5 ar fi condusă în continuare de Marian Vanghelie, fostul primar, și de către oamenii acestuia.

”Eu i-am întrebat pe cei care au lansat aceste zvonuri <<Dacă voi ați fi lucrat la primărie aduși  de Florea și după Florea vine alt primar și vrea să vă dea afară numai că v-a angajat Florea, v-ar fi convenit?>> Dacă un om este bun la locul de muncă, are experiență și își face treaba, de ce să îl dau afară? Păi gândiți-vă că Marian Vanghelie a condus sectorul 16 ani, 4 mandate, majoritatea oamenilor de acolo au lucrat cu el, e o vină? Atunci, peste tot în țara asta ar trebui să desființăm instituții ori de câte ori se schimbă șeful? E o abordare greșită. Este o abordare tendențioasă și care încearcă numai să arunce o pată nemeritată asupra unor oameni care își desfășoară activitatea în mod onest”, a declarat acesta.

Mai mult, chestionat și în legătură cu ”moștenirea” lăsată de către fostul primar Marian Vanghelie, primăriei Sectorului 5 al Capitalei, actualul edil al sectorului a replicat:

Probleme administrative au fost. Probleme de interpretare sau de rezolvare a unor situații există. Nu am avut arhitect-șef, nu am avut Direcție de Patrimoniu, nu am avut Direcție de Cadastru, nu am avut la ISU, nu am avut Control, nu am avut Audit, nu am avut Direcție de Atragere Fonduri Europene. Toate acestea sunt necesare pentru transparența activității și pentru ca lucrurile să se întâmple așa cum trebuie. Le-am făcut pe toate. În ceea ce privește alte aspecte, asta nu e treaba mea, sunt alte instituții care trebuie să se ocupe.”, a continuat acesta.

Puteți urmări secvența în intervalul 26:20 și până la final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *