Skip to content
Politică

Vanghelie le dă din nou lecții politice opozanților săi. De ce nu trebuie să demisioneze Dragnea

" "

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că nu este de părere că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să îşi dea demisia din fruntea partidului şi că nici preşedintele executiv, Valeriu Zgonea, nu ar trebuie să fie dat afară de către social-democraţi.

Marian Vanghelie a comentat, marţi, candidatura Gabrielei Firea la funcţia de primar al Capitalei, dar şi situaţia din partid.
„Eu respect femeile. Eu respect şi gospodinele. Sunt coleg şi chiar ţin la ea (la Gabriela Vrânceanu Firea, n.r.), am avut şi o relaţie foarte bună. Stiţi cum trebuie să vă uitaţi la primarul general? Gândiţi-vă că acel om trebuie să ajungă preşedintele României. Şi dacă dumneavoastră o vedeţi pe doamna Firea că poate să ajungă preşedintele României, atunci este bună de primar general. Dacă domnul Severin credeţi că poate să ajungă preşedintele României, atunci votaţi-l pe domnul Severin”, a susţinut primarul suspendat al sectorului 5, după ce şi-a depus candidatura la funcţia de edil al sectorului 5.

" "
" "

Marian Vanghelie a afirmat că senatorul PSD Șerban Nicolae ar fi fost un bun candidat la funcţia de primar general, însă pe social-democraţi nu îi interesează, ci se bat între ei.

„PSD este o gaşcă care se bat între ei, nu îi interesează. Nu vedeţi că s-a unit Zgonea cu Dragnea ca să îl dea jos pe Ponta, după care acum Zgonea vrea să îl dea jos pe Dragnea şi Dragnea îl va da afară pe Zgonea”, a mai spus Vanghelie, potrivit romaniatv.net.

El a fost de părere că Dragnea nu trebuie să îşi dea demisia, dar nici să îl excludă pe Zgonea din partid pentru că PSD ”nu este proprietatea lui”.

„Cât nu-l iubesc eu pe Dragnea cred că nu trebuie să îşi dea demisia şi Zgonea a greşit, dar totodată cred că Dragnea nu are dreptul să îl dea pe Zgonea afară pentru că nu-i proprietatea lui partidul”, a subliniat Vanghelie.

În opinia sa, PSD nu mai reprezintă stânga în România, invocând luptele care se dau în partid. „(PSD este-n.r.) un partid care prin bătăliile lor mizerabile au reuşit să nu facă altceva decât… unii încearcă să îl mute către PNL de frică, alţii încearcă, cum zice Victor Ponta sub formula de ofiţeri acoperiţi să pună mâna pe partid şi să îl ducă în altă parte, alţii consideră că în continuare trebuie daţi afară oameni, cum au mai fost daţi. PSD nu mai înseamnă nimic pentru România”, a concluzionat fostul lider PSD.

El a susţinut că mai ţine încă legătura cu cei pe care îi respectă şi cu „membrii care au fost şi sunt cu suflet şi sunt foarte vechi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *