Vanghelie recunoaște: „Nu sunt fan Ponta”

 

 

Primarul sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, vineri, că deși nu este fan Ponta,îşi doreşte ca în primul tur al alegerilor prezidenţiale candidatul PSD  să obţină un scor de 45%.

 
„Trebuie şi este necesar să îl susţinem pe Victor Ponta, indiferent de supărările noastre în partid, indiferent de ceea ce a existat în această perioadă. Trebuie să îl susţinem ca să ne luăm ţara înapoi. România este a românilor şi nu a lui Traian Băsescu şi a celor de dreapta. (…) Noi trebuie să luăm pe 2 noiembrie minimum 45%, iar pe 16 noiembrie şase milioane de voturi din cele nouă milioane jumătate de voturi”, a spus Vanghelie. 

„Nu sunt fan Victor Ponta, dar a crescut în această perioadă foarte frumos, foarte bine. Am fost atent la alegerile locale care au fost foarte grele şi faptul că s-a dus ca un lider din judeţ în judeţ, că a avut curajul de a spune anumite lucruri şi le-a spus cu subiect şi predicat, asta ne arată că este pregătit pentru funcţia de preşedinte. (…) Nu este acelaşi Victor Ponta care când a venit a dat afară nişte oameni dintr-o organizaţie”, a spus Vanghelie. 

El a adăugat că îşi doreşte ca Victor Ponta să fie „un om de echipă, echilibrat, care să nu mai aibă duşmănii şi care să spună: Stânga-dreapta este România şi eu sunt preşedintele vostru! Nu vă mai bateţi între voi! Nu vă mai arestaţi între voi, nu vă mai faceţi dosare penale între voi ca nebunii”. 

„Acesta nu este un model de societate pe care să îl prezentăm copiilor noştri. (…) Cei care au probleme cu justiţia trebuie să plătească, dar pe noi nu ne interesează ca în fiecare dimineaţă să vedem mascaţii cum sar gardurile ca să îi ia pe unii doar ca să putem face acest circ. (…) Nu este treaba noastră, este treaba Justiţiei şi nu cred că e treaba copilului meu să ştie dacă mâine dimineaţă Nicuşor Constantinescu va fi arestat. Copilul meu vreau să înveţe şi să fie liniştit”, a mai spus Marian Vanghelie

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: