Skip to content
Politică

Vanghelie reacționează la amenințarea cu judecata a lui Dragnea

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena3, că Marian Vanghelie va plăti pentru afirmațiile mincinoase pe care le-a făcut despre el și Victor Ponta.

„Pentru afirmațiile mincinoase pe care Marian Vanghelie le-a făcut și despre mine și despre Victor Ponta vă asigur că va plăti în instanță. (…) Aștept să verse tot veninul pentru că sunt afirmații foarte grave și neadevărate. Este cazul, la un moment dat, ca genul acesta de afirmații făcute de oameni care se cred oameni politici să înceteze. Dacă tot vorbim și de o reformă a clasei politice și de o reformă a atitudinii politice a celor care sunt în politică trebuie să punem niște limite, niște limite de moralitate”, a explicat Dragnea.

În acest context, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, duminică seară, la B1TV, că își asumă declarațiile pe care le-a făcut cu privire la Liviu Dragnea și implicarea sa în organizarea alegerilor prezidențiale din diaspora.

„Toate declarațiile mele au fost publice. Dacă mă supără Liviu Dragnea o să spun mai multe despre el, lucruri adevărate de data asta. Eu nu am turnat la DNA, eu am fost chemat la DNA, nu am cum să nu mă duc. Nu eu am cerut”, a declarat Marian Vanghelie.

Sursă foto qmagazine.ro.

1 comentariu la “Vanghelie reacționează la amenințarea cu judecata a lui Dragnea

  1. Sa deducem din spusele lui Vanghelie ca pana acum a spus minciuni?Nu cred ca e o noutate,noi cam stiam ca ambii mint.Si nu e nici macar prima data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *