Skip to content
Politică

Vanghelie, sarcasm devastator în urma perchezițiilor DNA la sediul partidului său: „Eu cred ca cei din ISIS s-au înscris în PDS!”

" "

Marian Vanghelie (primarul suspendat al Sectorului 5) a dat dovadă de un sarcasm devastator miercuri la sediul DNA, în urma perchezițiilor realizate de procurori la sediului partidului său.

„Eu cred ca cei din ISIS s-au inscris in Partidul Dreptatii Sociale si, ca atare, au fost cautati ca nu cumva sa fie vreun nucleu periculos, care sa il faca pe Adrian Severin sa castige alegerile.

" "
" "

Cei din ISIS avand putere foarte mare, intrand acum in Uniunea Europeana, pot sa il sprijine pe Adrian Severin sa castige alegerile. Si atunci, implicarea lui Adrian Severin cu ISIS a fost necesara aceasta perchezitie”, a precizat, în glumă, Marian Vanghelie, în faţa Tribunalului Bucuresti.
Procurorii DNA au efectuat la începutul lunii mai mai multe percheziţii la sediul Partidului Dreptăţii Sociale, condus de Marian Vanghelie, informează Romaniatv.net

Mai mult, oficialul a declarat ca nu intelege de ce DNA verifica semnaturile adunate de partidul pe care il conduce pentru candidatii la alegerile locale si i se pare ca e doar o „forma de intimidare periculoasa”. Acesta a spus ca nimic nu mai poate impiedica candidatura sa la Primaria Sectorului 5.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *