Skip to content
Politică

Vanghelie stă ca pe ghimpi. Când află dacă scapă de arest

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost prezent joi la Curtea de Apel Bucureşti, unde magistraţii trebuiau să se pronunţe cu privire la contestaţia depusă de acesta la menţinerea arestului la domiciliu.

Jjudecătorii au decis amânarea luării deciziei. „Am glumit cu dumneavoastră când am zis că n-am mai văzut fetiţa de trei luni. M-am tot pregătit, am discutat cu mai mulţi avocaţi, pentru fiecare instanţă mă pregătesc, să înţeleg măcar ce se întâmplă, care mai sunt etapele următoare„, a spus Vanghelie, citat de romaniatv.net.
Întrebat cum îşi petrece timpul în arest la domiciliu, fostul primar al sectorului 5 a declarat: „Mă întâlnesc cu colegi şi mai mult cu avocaţi. Stăm şi analizăm şi discutăm„. Cunoscut pentru Vanghelioanele sale de pomină, de la Romexpo, Marian Vanghelie nu vrea să mai audă acum de ele. „Nu, fără Vanghelion. Lăsaţi-mă cu Vanghelionul la domiciliu„.

Judecătorii se vor pronunţa pe 8 decembrie cu privire la contestaţia depusă de Marian Vanghelie cu privire la menţinerea arestului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *