Skip to content
Politică

Vanghelie vorbește. De ce nu l-a vrut Ponta pe Iohannis la Interne și pentru cine e AMNISTIA

Marian Vanghelie, recent exclus din PSD, s-a decis să dea cărțile pe față. Edilul sectorului 5 a explicat detaliat ce s-a întâmplat la ședința CExN al PSD, dezvăluind de ce nu l-a dorit Victor Ponta pe Klaus Iohannis în funcția de ministru de Interne și vicepremier și pentru cine este de fapt legea amnistiei.

Vanghelie a declarat că deputatul Nicolae Păun, cel care a reintrodus proiectul legii amnistiei în Parlament, a fost pus de PSD, afirmând că amnistie este de fapt pentru Sebastian Ghiță.

„Trebuia oprita mascarada asta cu amnistia si gratierea. Legea a fost facuta special pentru Sebastian Ghita. Eu ii inteleg frica lui Sebi Ghita. El e cu proces pe rol chiar acum, procesul dureaza de 10 ani si in curand va fi finalizat. Ghita si cu Ponta sunt legati ombilical. 

Sebastian Ghita e implicat in toate licitatiile de la Guvern. Stiti cum se spune la Guvern cand e vreo licitatie? Stati ca acolo e bagat Sebi Ghita.
Stiti cati din presa au fost urmariti de baieti de astia cu capul mare (n.r. paparazzi)
Oricine va candida la viitorul Congres cu Victor Ponta va castiga. Poate sa se ridici din sala si un copil bine pregatit si va castiga. Singura lor sansa e sa aduca Ghita niste garzi de corp sau Dragnea oameni din Teleorman.
Niciun presedinte al partidului nu a facut vreodata ce a facut Ponta.
Pana de Pasti, strada il da afara pe Victor Ponta”, a transmis Vanghelie

Cât despre refuzul premierului de a îl numi pe Klaus Iohannis în funcția de ministru de Interne, Vanghelie a declarat că postul îi era promis lui Gabriel Oprea.

„Sunt jocurile pe care le crează, pe care le-a creat cu Gabi Oprea, că sunt finul și nașul”, a mai spus Vanghelie.

3 comentarii la “Vanghelie vorbește. De ce nu l-a vrut Ponta pe Iohannis la Interne și pentru cine e AMNISTIA

    1. Vanghelie plateste salariile alora de la realitateatv, ilsapa pe Ponta la alegeri si acum parca il auzi pe basescu in in vorbele lui.
      Oare ce sa faci cu un tradator in partid?

  1. Daca nu-mi da-i si mie lasa….! Co sa te parasc io lu-i mamica. ….
    Ha ha ha asta i vanghelie si gioana doi pacalici de la saptica…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *