Skip to content
Politică

Vanghelie vrea revocarea controlului judiciar. Ce motiv a invocat

gandul.info

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie vrea revocarea controlului judiciar pe care îl are în dosarul în care este judecat pentru luare de mită.

Motivul invocat de fostul primar? Trebuie să meargă la tratament în străinătate, deoarece suferă de „tuse” ca urmare a unui „reflux alimentar”.

„Am de 15 ani probleme de sănătate. Vedeți tusea asta? Este pe fond de stres, un reflux alimentar. Am fost la mai mulți specialiști din Italia. Înțeleg că lucrurile au evoluat. (…) După ce te duci un pic la arest, îți dai seama că de fapt libertatea și sănătatea sunt cele mai importante. Poate greutățile în viață ne aduc cu picioarele pe pământ. Oriunde aș merge să mă tratez, chiar și în România, dar știu lucrurile din România. Ne ducem și noi acum ușor către Italia sau Norvegia”, le-a spus Vanghelie jurnaliștilor, înainte de a intra în sala de judecată la Curtea de Apel București.

Mai mult, Vanghelie a spus ironic că el este „un mare pericol public”, motiv pentru care a trebuit să stea în arest preventiv, informează Româniatv.net

„Ei încă demonstrează că sunt statul. Știți, eu sunt un mare pericol public. Vă rog să stați la depărtare de mine că o să aveți o mare problemă. De doi ani de zile sunt un mare pericol public. A trebuit să fac arest și, dintr-o dată, noi românii am devenit un pericol public”, a declarat Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *