Skip to content
Magazin

Vanity Fair: Tensiuni în căsnicia Prinţului Harry cu Meghan Markle

impact.ro
Revista americana Vanity Fair anunţă că Prinţul Harry se simte „în derivă” şi nu are prieteni în Los Angeles, unde s-a mutat cu soţia lui, Meghan Markle, după finalul aventurii din Canada. Poate fi semnul care să anunţe erodarea relaţiei celor doi?

Conform Vanity Fair, Ducele de Sussex are moralul jos de când a plecat din Canada împreună cu Meghan Markle și fiul lor de un an, Archie, pentru soarele din sudul Californiei.

„Are o mulțime de prieteni în comunitatea militară din U.K. și desigur îi este dor de ei. Este un moment foarte ciudat pentru noi toți, dar cred că lui Harry îi lipsește o structură a lui. Nu are prieteni în L.A. cum are Meghan, și nu are un loc de muncă. În acest moment, el este un pic în derivă, dar nu va fi întotdeauna așa și el știe asta”, arată EVZ.ro.

Prinţul Harry şi Meghan Markle locuiesc într-un conac din Beverly Hills, în valoare de 18 milioane de dolari şi deținut de magnatul media Tyler Perry.

Amintim că Prinţul Harry a renunțat la funcția membru senior al Familiei Regale din Marea Britanie şi a fost de acord să nu folosească gradele sale militare, aspect despre care a spus că este „o rană care va avea nevoie de timp să se vindece”.

Ducele de Sussex a servit în Armata Britanică de 10 ani, realizând două misiuni în Afganistan și fiind numit căpitan înainte de a crea Jocurile Invictus pentru veteranii răniți.

În paralel cu activitatea din organizația non-profit Archewell, Harry continuă să fie implicat în organizarea Jocurilor Invictus și păstrează legătură cu veteranii răniți în Irak și Afganistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *