Skip to content
Știri locale Teleorman

Vânzătoarea care a umilit două minore pentru o tentativă de furt are dosar penal. Protecția Copilului caută minorele pentru consiliere

judecata telegrafonline

Incidentul tulburător care arată cum o vânzătoare lovește, umilește și scoate o minoră în pielea goală pe stradă, are acum consecințe legale. Filmarea a fost realizată chiar de către una dintre angajatele magazinului. După ce reporterii ziarului Liber în Teleorman au transmis poliției filmarea respectivă, angajații Poliției Alexandria au făcut verificări în teren și, având în vedere conținutul filmării, au deschis dosar penal pe numele vânzătoarei care a lovit, a dezbrăcat și a umilit public o minoră. În acest moment, angajata magazinului, pe nume Elena B, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburare a liniștii publice. Și minorele vor fi cercetate pentru tentativă de furt.

Am trimis, de asemenea, filmarea și la Direcția pentru Direcția Copilului Teleorman. Directorul instituției, Mugurel Putineanu, a început deja acțiunea de identificare a celor două fete minore, una dintre ele fiind în atenția instituției și în trecut, pentru a le acorda consiliere psihologică după trauma suferită. Putineanu spune că în zilele următoare, după identificarea copilelor, se va efectua câte o anchetă socială la domiciliile acestora, pentru a se vedea ce fel de situație au acasă. Una dintre ele a fost chiar recunoscută pe filmare de către angajații DGASPC, ea fiind un copil cu probleme familiale, scrie Liberinteleorman.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *