Skip to content
Politică

Varujan Vosganian atac la adresa președintelui. Klaus Iohannis anchetat de Fisc

hayernaysor.am

Deputatul Varujan Vosganian a făcut o adresă către Fisc în care a cerut să se verifice veniturile familiei Iohannis, în ceea ce privește achiziționarea celor șase case- menționează www.dcnews.ro.

Deputatul ALDE a solicitat să se verifice ce venituri a avut Klaus Iohannis și ce impozite a plătit pentru a vedea dacă președintele putea să achiziționeze cele șase case din aceste venituri. Rămâne de văzut după înregistrarea solicitării ce răspuns va primi deputatul de la ANAF, informează Antena 3.

Nu este prima solicitare de acest gen, în ianuarie 2017, Administrația Prezidențială precizând la solicitarea News.ro, că președintele Iohannis și-a plătit întotdeauna taxele și impozitele la stat.
ANAF ar fi declanșat un control la Direcția Finanțelor Publice Sibiu, pentru a vedea dacă soții Carmen și Klaus Iohannis au declarat la Fisc sume obținute din meditații pentru elevi în perioada 1990-2017. Cotidianul.ro scrie însă că în fișele fiscale ale soților Iohannis nu au fost găsite, în urma controlului, taxe plătite pentru veniturile realizate prin meditații.
Deși solicitarea de control a modului în care președintele României s-a achitat de obligațiile la Fisc este un act normal, interesant e că cererea a fost formulată de Varujan Vozganian, cel care, cu doar doi ani în urmă, plângea în fața colegilor parlamentari cerându-le să respingă cererea DIICOT de începere a urmăririi penale împotriva lui. Fostul ministru PNL a reuşit să scape, de două ori, de urmărirea penală

.
Varujan Vosganian a fost acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare.

1 comentariu la “Varujan Vosganian atac la adresa președintelui. Klaus Iohannis anchetat de Fisc

  1. Acest personaj ar trebui dus la un psihiatru, pentru ca este intr-o stare grava. Nu stiu daca exista medicamentul anti- antiiohannita, dar ar trebui inventat de urgenta ceva, pentru vindecarea de obsesia minciunii, a mizeriei umane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *