Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Varujan Vosganian, noi dezvăluiri în disputa cu PSD Iași: de ce s-a supărat și a ales să plece de la întâlnirea social-democraților

psnews.ro

Varujan Vosganian, liderul deputaților ALDE, invitat la Puterea Știrilor, a vorbit despre episodul plecării sale de la lucrările Conferinţei Judeţene a PSD Iaşi, unde fusese invitat în urmă cu câteva săptămâni.

Amintim că senatorul ALDE Varujan Vosganian a povestit pe Facebook de ce a părăsit indignat prima reuniune PSD la care a participat vreodată. El a susținut la acea vreme că a ascultat discursuri despre guvernarea PSD (nu și ALDE) și despre faptul că toți românii de bună-credință sunt în PSD, moment în care a decis să plece de la conferința social-democraților din Iași.

Hai să spunem, ca să fiu amabil, n-am fost deranjat, am vrut să nu deranjez. Eu nu am fost niciodată la o întâlnire PSD. E pentru prima oara în viața mea. Am fost invitat de șeful filialei de acolo. Era firesc să fiu invitat pentru că și eu l-am invitat pe dânsul. L-am invitat, am dat mâna cu dânsul când a intrat în sală. L-am poftit în primul rând și după aceea i-am dat cuvântul. A fost primul care a luat cuvântul. Cei din sală l-auu aplaudat politicos și așa s-a încheiat episodul invitării liderului PSD la ALDE.

Dânsul m-a invitat după aceea. Cel care modera întâlnirea, un domn senator distins s-a încredințat că vin și că îmi va da și cuvântul. Am spus că vin. Spre deosebire de mine, șeful de filială n-a avut timp să dea mâna cu mine la început, nu a avut nici vreme să îmi dea cuvântul. Nu-i nimic. Am stat cuminte, am aflat că Guvernul este PSD, că toți oamenii de bună credință sunt la PSD. M-am uitat în jur, toți erau PSD. Eu eram singurul care nu eram de bună credință și atunci, ca să nu tulbur omogenitatea sălii, m-am ridicat și am plecat. După aceea, am primit scuze din partea liderilor naționali ai PSD care mi-au spus că nu erau la curent cu această situație. Eu am acceptat aceste scuze. A fost un semnal ca să se înțeleagă că în politică nu numai cantitatea contează și până la urmă respectul nu se măsoară nici în metri, nici în kilograme”, a declarat Varujan Vosganian la Puterea Știrilor.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *