Skip to content
Alegeri

Varujan Vosganian rupe tăcerea: Faptul că Tăriceanu este preocupat de alegerile pentru Cotroceni nu este, nici pe departe, o noutate

rnews.ro

Deputatul ALDE  Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei – susține că, în exclusivitate pentru Psnews.ro, în cadrul Alianței, o candidatură a lui Călin Popescu-Tăriceanu la Cotroceni este ”o soluție firească”.

Vosganian apreciază că Tăriceanu este un candidat care va intra cu brio în turul doi al prezidențialelor, având șanse reale pentru a câștiga scrutinul.

Minusurile din 2014

În primul rând, faptul că domnul Călin Popescu-Tăriceanu este preocupat de alegerile pentru Cotroceni nu este, nici pe departe, o noutate. Domnul Tăriceanu a mai candidat și în trecut la președinția României și, după părerea mea, a fost o mare pierdere că nu a câștigat el, ci altcineva. La prezidențialele din 2014, principala problemă a fost faptul că, spre deosebire de contracandidații săi, nu a beneficiat de un vehicul puternic cu organizații în toată țara și, totodată, cu reprezentanți în toate secțiile de votare.

Ce se discută în ALDE

Acum însă, lucrurile s-au schimbat. Experiența politică îl califică pe Călin Popescu-Tăriceanu atât pentru o candidatură la Cotroceni, cât și pentru exercitarea acestei funcții. O astfel de soluție este firească la noi, în ALDE, nu e nici pe departe vreo noutate. Este soluția firească deoarece Călin Popescu-Tăriceanu este candidat de turul doi și, în mod cert, are șanse reale pentru a câștiga președinția României. În orice caz, pentru ALDE sunt esențiale alegerile europarlamentare, deoarece procentul pe care îl vom înregistra la urne va fi foarte important în ceea ce privește viitoarele strategii electorale pentru Cotroceni”, a declarat Varujan Vosganian, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

4 comentarii la “Varujan Vosganian rupe tăcerea: Faptul că Tăriceanu este preocupat de alegerile pentru Cotroceni nu este, nici pe departe, o noutate

  1. NU ESTE DECAT O JIGODIE PENALA !!! PROFITA DE STATUTUL DE ARMEAN, SE ERIJAZA IN APARATORUL DEMOCRATIEI, FURA DE UNDE POATE SI SE ASUNDE SUB UMBRELA DEMOCRATIEI… SI EU AM ORIGINI ARMENE, DAR CAND VAD JAVRA ASTA IMI E RUSINE , SCARBA… ESTE RUSINEA ETNIEI DIN CARE EU FAC PARTE CU MANDRIE…

    1. Jigodie penala esti tu, nesimtitul dracului ! Probabil ca esti omul ”lui” Florin Ghiulbenghian ! Sa va fie rusine la amandoi si sa-i prezentati scuzele de rigoare D-lui Vosganian cat mai repede posibil ! Nu te juca cu ”focul” D-le Merdinian ! Cu D-l Vosganian nu e de glumit ! Bate rau la fundul ”gol” si e vai de capul vostru, al tau si a lui Florin !!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *