Vasile Blaga amenință cu moțiunea de cenzură

Președintele PDL și copreședintele ACL, Vasile Blaga, a declarat, luni, faptul că ACL va depune la sfârşitul acestei săptămâni moțiunea de cenzură pe tema Ordonanţei de Urgenţă referitoare la migraţia primarilor.

„La sfârşitul acestei săptămâni o să depunem moțiunea de cenzură împotriva guvernului referitoare la abuzurile pe care le-a făcut cu Ordonanţa de Urgenţă care favorizează migraţia”, a transmis Blaga.

Vasile Blaga a cerut Guvernului să facă publică lista de alocări de fonduri. 

Cerem Guvernului, îi cerem lui Ponta personal, vicepremierului Dragnea să facă publică lista de alocări de fonduri, să vadă opinia publică cum se cumpără primarii acolo unde reuşeşte să-i cumpere, alocându-le sume de la 10 miliarde de lei vechi la 10 milioane de euro în funcţie de localităţi. Îi cerem acest lucru ca să vadă efectiv ţara ce vrea exact acest om şi ce a vrut atunci când a emis această Ordonanţă de Urgenţă”, a afirmat Blaga luni.

Totodată, liderul PDL a mai transmis că ACL va mai depune şi două moţiuni simple, una în Senat, care vizează învăţământul şi alta la Camera Deputaţilor, pe tema fiscalităţii. 

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL