Skip to content
Politică

Vasile Blaga anunță ce se va întâmpla cu marele PNL după prezidențiale

În cadrul unui miting electoral la Câmpulung Moldovenesc de miercuri, Vasile Blaga a transmis faptul că „marele PNL va câștiga alegerile prezidențiale și următoarele două runde de alegeri generale”.

„ Klaus Iohannis va fi președintele României în noaptea de 16 spre 17 noiembrie, iar România va fi, în sfârșit, țara lucrului bine făcut.

(…) ACL va câștiga alegerile prezidențiale cu Klaus Iohannis, iar marele PNL va câștiga următoarele două tururi de alegeri generale și va conduce următorii zece ani România ca să ne putem impune politicile noastre de centru-dreapta”, a declarat Vasile Blaga.

În tot acest discurs despre marele PNL, șeful democrat liberalilor nu a uitat de Victor Ponta și a afirmat că acesta este „omul baronilor”.

„Indiferent cât încearcă să bage frica în români Ponta și ai lui, Ponta este tot omul lui Duicu, îi tot omul lui Hrebenciuc, îi tot omul lui Mazăre, al lui Ghiță, al lui Cozma de la Prahova. Nu vă fie frică, PSD-ul pică și Klaus Iohannis va ajunge președinte (…) Ponta ne spunea că atâta e el de fericit și atât de sigur că va câștiga alegerile prezidențiale că în primul tur o să bea Coca Cola și o să mănânce popcorn. Iată că are grijă Hrebenciuc și Dragnea și ceilalți giranți să mănânce floricele și în turul doi’, a mai spus Blaga.

3 comentarii la “Vasile Blaga anunță ce se va întâmpla cu marele PNL după prezidențiale

  1. Chiar crede cineva, inclusiv Blaga, ca acest Iohannis poate sa ne reprezinte tara pe plan international ???? Nici macar o minima……. ucenicie nu a parcurs in politica de nivel national si european.
    Nu se vede ca la orice tema propusa de jurnalisti, omul propus de ACL este total dezorientat si se pierde in fraze goale ????

  2. Asta parca acum ar veni la putere intaia data. Mai vrea 10 ani. Pai mai Vasilica. in ultimii 10 ani Basescu cel de dreapta a condus tot. Apoi, 8 ani din astia 10 a avut guvern de dreapta. Si uite unde suntem ! Nu ti-o fi macar un pic rusine ??? Stiu, nu ti-e, ca ai obrazul prea gros sa-ti fie ! Apoi din aia insirati la rubrica de coruptie, mi se pare ca majoritatea nu sunt condamnati, asa cum este Fenechiu sau SRS-ul, de exemplu, si multi altii de prin jurul tau. Stai pe-aproape, sa vezi cand o veni si randul vostru. Cenaclu literar al marelui PNL faceti la Jilava.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *