Skip to content
Politică

Vasile Blaga anunță ziua cea mai importantă pentru noul PNL și explică ce a negociat cu Gorghiu

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a făcut luni, într-o conferință de presă comună cu Alina Gorghiu un anunț extrem de important pentru fuziunea dintre PNL și PDL.

Blaga a precizat că a fost convocat în 31 ianuarie Consiliul Național de Coordonare al liberalilor, ședință crucială pentru procesul de contopire a PNL cu PDL.

„Am convocat pentru 31 ianuarie Consiliul Național de Coordonare al PNL pentru a valida toate aceste criterii pe care colegii ni le vor propune pentru ședința din 21(n.r. ianuarie) și pentru a aproba linia politică a partidului pentru următoarea perioadă, urmând ca pe 1 (n.r februarie) să avem și reuniunea grupurilor parlamentare în care vor discuta toate aceste lucruri„, a spus Vasile Blaga.

Citește și: Vasile Blaga, replică fulgerătoare pentru Orban

„Am decis ca în 2015 să facem un efort colectiv pentru a identifica persoane de la baza partidului și din afară care să reprezinte PNL în viitoarele alegeri parlamentare și locale. Ne dorim ca această fuziune să fie finalizată și să fie efectivă cât se poate de repede, motiv pentru care am generat componența a două comisii tehnice, vorbim de una care va elabora un raport privitor la criteriile de unificare în organizațiile județene, și ponderi, și criterii, termenul de prezentare a acestui raport este de 21 ianuarie și o comisie cu componență parlamentară din care fac parte liderii de grup și încă patru reprezentanți ai grupurilor parlamentare care să rezolve problema unificării grupurilor parlamentare”, a explicat și copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

Foto: infobraila.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *