Skip to content
Politică

Vasile Blaga, declarații halucinante. În ce condiții ar susține un candidat PSD

Copreședintele PNL, Vasile Blaga a făcut, în cursul zilei de sâmbătă, o serie de declarații halucinante.

Astfel, Blaga, prezent la lansarea candidaților liberali din Alba Iulia, a dezvăluit condițiile în care ar putea susține un candidat al social-democraților la conducerea Senatului.

„Să vină PSD-ul cu un om la locul lui şi să preia, că noi îl votăm la preşedinţia Senatului”, a spus Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.ro

Copreşedintele PNL a adăugat că nu liberalii au iniţiat demersul de schimbare a lui Călin Popescu-Tăriceanu, dar vor să-l înlocuiască pe acesta de la Senat „în fiecare secundă”.

„Domnia sa este de un populism deşănţat. Acţiunile domniei sale faţă de justiţie le vedeţi în fiecare zi. Dacă le-ar face pe la sediul ALDE, nicio problemă. (…) Dar, când tu foloseşti tribuna Senatului zi de zi şi ceas de ceas să-ţi promovezi ideile şi pe tine ca partid, lucrul nu e la locul lui”, a susţinut Vasile Blaga.

Copreşedintele PNL a spus că nici el şi nici prim-vicepreşedintele Teodor Atanasiu nu doresc să ocupe funcţia de şef al Senatului, aşa cum au avansat unii.

„Nici eu, nici Atanasiu nu ne dorim preşedinţia Senatului şi nici nu vom candida pentru preşedinţia Senatului. (…) Eu sunt convins că, din toamnă, PNL va avea şi funcţia de preşedinte al Senatului şi al Camerei şi prim-ministru, prin vot popular, aşa cum e în democraţie”, a conchis Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *