Skip to content
Politică

Vasile Blaga face anunțul prin care încearcă să inducă teama în PSD și în Ponta: ”Am avut o discuţie…”

Vasile Blaga a făcut miercuri un anunț prin care încearcă să bage spaima în Victor Ponta, dar și în rândul Partidului Social Democrat.

Copreședintele PNL s-a declarat optimist că UDMR va vota moţiunea de cenzură, deși cei din UDMR s-au arătat destul de reticenți față de susținerea ei, pe motiv că tema votului prin corespondență nu ar fi cea mai potrivită, dar și că nu au fost consultați înainte de stabilirea tematicii.

" "
" "

”Am avut o discuţie cu UDMR-ul săptămâna trecută şi am stabilit paşii. Iată că suntem în această ecuaţie. De ieri au draftul moţiunii. Să vedem, îl vor discuta şi ne vor spune poziţia lor în zilele următoare. Eu sunt optimist, pentru că sunt teme care interesează şi pe dânşii, până la urmă sunt teme care interesează toţi românii”, a declarat copreședintele PNL, Vasile Blaga, pentru RFI.

„Eu pot să înţeleg că votul din diaspora poate crea probleme pentru anumite formaţiuni politice, dintr-un motiv sau altul, ţinând cont de pragul electoral, dar după câte aţi putut observa şi în proiectul de lege, care eu cred că astăzi va fi aprobat de Senat, al alegerilor generale, există şi un prag alternativ, adică dacă nu atingi 5%, dar în patru judeţe atingi 20% minim, atunci sigur că în Camera respectivă îţi trimiţi reprezentanţii. Există astfel de probleme, pe care eu pot să le înţeleg şi de la UDMR, dar cred că vor trece peste ele şi vor înţelege că este o temă foarte-foarte importantă pentru români până la urmă”, a mai susținut Blaga.

1 comentariu la “Vasile Blaga face anunțul prin care încearcă să inducă teama în PSD și în Ponta: ”Am avut o discuţie…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *