Skip to content
Alegeri Politică

Vasile Blaga îi îndeamnă pe liberali să participe la referendum. Ce spune despre PSD

eskape.ro

Vasile Blaga, unul dintre candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat, la Timisoara că PSD este un partid slăbit, dar nu este învins şi le-a transmis unor primari că trebuie să lase de la ei şi să tragă pentru partid.

Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că PSD poate fi bătut doar prin muncă, că este un partid slăbit, dar nu învins, informează News.ro.

" "

PSD este într-o situaţie atât de proastă cum nu a fost niciodată în 30 de ani. Este slăbit, dar nu este învins. PSD nu poate fi bătut decât prin foarte multă muncă. E nevoie de foarte multă muncă, dusă pe toate planurile, pe toate nivelurile, dar vă garantez că nimic nu poate înlocui contactul direct cu cetăţeanul. Atunci esti militant PNL. Şi atunci vom câştiga. La muncă! Şi mai ales vă spun un lucru: va trebui să funcţioneze la turaţie maximă”, a declarat Blaga.

Vasile Blaga a transmis şi un mesaj unor primari din PNL Timiş care nu au fost prezenţi la manifestrarea care a avut loc la Sala Olimpia din Timişoara, ei fiind nemulţumiţi de actuala conducere a filialei. Astfel, Blaga le-a spus să lase de la ei şi să tragă pentru partid.

Am şi un mesaj pentru unii primari din Timiş: mai lăsaţi de la voi şi aduceţi în bătălie pe toţi primarii, pe toţi militanţii pentru că e nevoie de fiecare şi atunci vom câştiga aceste bătălii electorale. Am auzit că aici în vest o să batem PSD-ul. Păi fraţilor, dacă nu câştigăm aici, unde vom câştiga? Suntem în competiţie electorală cu toate partidele care au depus liste electorale”, a spus Blaga.

În finalul discursului el a îndemnat liberalii să participe şi la referendumul din 26 mai, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *