Skip to content
Politică

Vasile Blaga îi taie craca de sub picioare lui Orban: ce județe-cheie vrea să îi sufle EXCLUSIV SURSE

" "

Surse din interiorul Partidului Național Liberal au transmis, în exclusivitate pentru PSnews.ro, informații de culise despre disputa politică dintre Vasile Blaga și președintele partidului Ludovic Orban.

Vasile Blaga vrea să îi ia și ultima pârghie de putere lui Ludovic

" "

Vasile Blaga, Alina Gorghiu și președintele României, Klaus Iohannis, l-au criticat pe Ludovic Orban la întâlnirea de la Sibiu, care a avut loc vineri, 24 august.

Vasile Blaga a reclamat că situația PNL este una dificilă întrucât organizarea lasă de dorit. Mai mult, Blaga a menționat 3 județe mari, unde există 3 milioane de voturi care ar fi gestionate de unii care nu ar avea ce căuta acolo: Iași, Bacău și Tulcea, lucru care nu este placul lui Ludovic Orban întrucât de acolo vin printre puținele pâlpâiri de susținere rămase în favoarea sa.

Game of Thrones în PNL, episodul europarlamentarele

Bătaia pe listele pentru europarlamentare în cadrul Partidului Național Liberal se intensifică. Cei zece (Iulian Dumitrescu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Marian Petrache, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Emil Boc, Dan Motreanu, Cristian Bușoi și Raluca Turcan), care au fost la Vila Lac la întâlnire cu Președintele Klaus Iohannis, vor pe listele la europarlamentare, excluzându-i pe Iulian Dumitrescu și Boc, deși locul edilului de la Cluj este vizat de Daniel Buda.

Astfel, potrivit surselor noastre, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Marian Petrache, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Cristian Bușoi și Raluca Turcan vor loc eligibil pe listele de candidați la europarlamentare.

Vasile Blaga își ia rolul de coordonator de campanie în serios

Pe fondul reclamațiilor repetate că în cadrul partidului există probleme de organizare, surse din cadrul partidului confirmă că el va fi coordonatorul campaniilor electorale.

Blaga nu fusese la o ședință formală de când a avut problemele cu DNA-ul. După discuția cu președintele Iohannis, Vasile Blaga a participat la ședința formală a BEx PNL de la Sibiu, unde și-a luat rolul de coordonator de campanie în serios.

 

1 comentariu la “Vasile Blaga îi taie craca de sub picioare lui Orban: ce județe-cheie vrea să îi sufle EXCLUSIV SURSE

  1. 3 milioane de voturi în astea 3 județe? Ce va da Busoi și Gorghiu să fumați? Sau primiti de la ei textul și dați doar copy/paste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *