Skip to content
Politică

Vasile Blaga, mesaj fără înconjur: Opoziția ar trebui să își facă treabă de Opoziție!

http://inquamphotos.com

Fostul copreședinte al Partidului Național Liberal (PNL), Vasile Blaga, în exclusivitate pentru PSnews.ro, a vorbit despre provocările, reușitele și eșecurile anului 2018.

Concret: întrebat care a fost, în opinia sa, cea mai mare provocare a anului 2018, dar și ce ar avea să își reproșeze acum când ne îndreptăm spre un nou an, poate mai bun, Vasile Blaga a ținut să sublinieze că ”a fost un an normal cam din toate punctele de vedere”.

" "

”A fost un an normal cam din toate punctele de vedere, nimic nu a ieșit în evidență. Oricine poate să își reproșeze multe. Nu întotdeauna lucrurile merg așa cum ne dorim, poate să meargă mult mai bine. Asta nu este de rău, este de bine, dacă ești în situația de a recunoaște că poți face ca lucrurile să meargă mult mai bine”, a declarat Blaga.

Nu în ultimul rând, chestionat ce învățături ar trebui să desprindă opoziția din momentele întâlnite în 2018, fostul copreședinte al Partidului Național Liberal a susținut că:

Opoziția ar trebui să își facă treabă de Opoziție, să dea jos Guvernul acesta care este cel mai nociv de după Revoluție. Ceea ce se întâmplă în ultimele zile, și tot anul au făcut așa, ne-au demonstrat că nu îi interesează decât propriile lor persoane și pentru asta pot da foc și la țară că nu este o problemă.”

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *