Skip to content
Politică

Vasile Dâncu, dezvăluiri din interiorul PSD: Dăncilă se va retrage. Le-am arătat sondajele și au decis să meargă mai departe

Inquam Photos / Octav Ganea

Vasile Dâncu, fost lider PSD, acum rămas doar sociolog și sfătuitor, uneori, al unor ”grei” ai partidului, a anunțat, luni seara, la România TV, că le-a prezentat șefilor din formațiune sondajele cu Viorica Dăncilă candidat la președinție și au decis să meargă pe mâna ei, deși cifrele arătau un eșec de proporții.

Dâncu a transmis că PSD are nevoie de o restructurare, iar Dăncilă va face un pas în spate, deși nu are nicio vină pentru rușinea de la prezidențiale. Totul s-ar fi produs din cauza valului anti-PSD pornit în epoca Liviu Dragnea, a adăugat sociologul.

”Le-am arătat sondajele și au decis să meargă mai departe, deși nu stăteau bine. Nu e vina ei, a făcut tot ce a putut. A nimerit în mijlocul unei campanii anti-PSD cum nu a mai fost vreodată, când era Liviu Dragnea. Și-a sacrificat doi ani din viață. Dânsa e o persoană onestă, va găsi soluția corectă, nu un război intern. E nevoie de oameni noi și de energii proaspete, sper că dumneaei înțelege asta. Ea nu a câștigat, ci a pierdut un mandat de europarlamentar care i-ar fi adus liniște.”, a spus Vasile Dâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *