Skip to content
Societate

Vasile Dîncu: „Eu stau la București, nu știu ce facturi am primit acasă la Cluj”

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat miercuri că, cea mai mare amenințare pentru populație o reprezintă facturile la energie. Totodată, el a spus că nu știe ce facturi a primit acasă la Cluj, deoarece el stă la București.

Întrebat care este acum cea mai mare amenințare pentru români – pandemia, războiul sau facturile uriașe la energie, Vasile Dîncu a răspuns: „Nu e simplu să evaluezi. N-avem metode cantitative să spunem prin care să evaluăm, fiecare din aceste zone are grad de periculozitate. Pentru populație însă, în acest moment, cea mai mare amenințare cred eu sunt facturile la energie. Mi se pare că energia pandemiei s-a mai domolit în ultima vreme”.

„V-am spus, am vorbit despre amenințarea pentru populație, nu despre amenințările la adresa României, amenințări externe. Populația este afectată, în acest moment, mai mult de facturi decât de situația internațională”, a precizat el ulterior.

Întrebat despre facturile primite de el, ministrul Apărării a răspuns: „Eu stau la București, nu știu ce facturi am primit acasă la Cluj.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *