Skip to content
Politică

Vasile Dîncu (PSD) critică strategia de vaccinare a Guvernului: Nu ar fi trebuit să lăsăm garda jos

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Vasile Dîncu, unul dintre membrii din vârful PSD, acuză Guvernul Cîțu că nu a plătit și nu a organizat cu mult timp înainte tombole pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID-19.

Acum a început de exemplu o premiere a celor care se vaccinează, loterii. De ce nu s-a făcut asta tot timpul? Se știa că există valul patru, oamenii ar fi trebuit să fie continuu ținuți în priză cu aceste lucruri (…). Nu ar fi trebuit să lăsăm garda jos în ceea ce privește vaccinarea, în tot acest timp (…).

Noi am stat prost la strategie și aceasta va duce să acționăm din nou pompieristic în această toamnă, să avem o situație în care probabil să-i obligăm pe oameni să facă lucruri pe care i-am fi putut convinge să le facă și am fi fost mulțumiți cu toții”, a declarat Dîncu, pentru RFI.

PSD este un partid care susține vaccinarea anti-COVID-19, a anunțat Vasile Dîncu. „Am avut și avem în acest moment chiar o restrângere sau intenții de restrângere continuă a libertății, a formelor de libertate. Noi susținem, de exemplu, vaccinarea, ne-am vaccinat cu toții, cei din PSD, am participat la campanii de promovare a vaccinării, dar în momentul în care au văzut foarte clar guvernanții că a fost un eșec campania de vaccinare și promisiunile făcute legate de vaccinare și au fost greșeli strategice legate de faptul că la un moment dat, vrând să arate că totul se liberalizează mai repede în perspectiva congreselor, practic s-a anunțat că am intrat în normalitate, în acel moment în care oamenii s-au oprit cu vaccinarea, au început tot felul de idei legate de vaccinarea obligatorie sau vaccinarea (testarea-n.r.) profesorilor pe banii lor și tot felul de idei care vin de la Guvern și care nu sunt fundamentate și care creează o respingere artificială a ideii de vaccinare, pentru că oamenii vor să-și apere libertățile”, a mai transmis oficialul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *