Skip to content
Știri locale Vaslui

Vaslui: Acces limitat în Primăria Bârlad. Edilul Dumitru Boroș a fost internat la spital după ce a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2

Facebook/ Dumitru Boroș

Primaul din Bârlad, Dumitru Boroș, a fost confirmat cu Covid, el fiind în acest moment internat în spital. Conform unui anunț public, accesul în Primăria Bârlad a fost limitat în scop preventiv, fiind soluționate doar cererile care stau la baza unor urgențe.

După ce a aflat că în familia sa există un caz de infectare cu noul coronavirus, Dumitru Boroş s-a izolat la domiciliu, limitând contactul cu alte persoane. Primul test i-a ieșit negativ, dar după o săptămână când a repetat testul, rezultatul a fost pozitiv.

La sfatul medicilor, primarul Dumitru Boroş a decis să se interneze, pentru a urma schema de tratament prescrisă. Starea sănătăţii sale este în prezent bună, primarul fiind un pacient asimptomatic, prezentând o formă foarte uşoară a bolii COVID-19″, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Bârlad.

Soţia primarului, cadru didactic la o unitate de învăţământ din Bârlad, a fost depistată cu noul coronavirus în urmă cu o săptămână, ea fiind, de asemenea, internată în spital pentru tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *