Skip to content
Știri locale Vaslui

Vaslui: Percheziţii într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 140.000 de lei

b1.ro

Şase percheziţii au loc sâmbătă dimineaţă în judeţul Vaslui într-un dosar de înşelăciune cu un prejudiciu de 140.000 de lei în care sunt implicate şapte persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani.

În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 6 percheziţii domiciliare, la adrese din judeţul Vaslui. În cauza penală, în care au fost dispuse percheziţiile, au fost reunite mai multe sesizări şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune„, transmite sâmbătă IGPR, potrivit news.ro.

Faptele ar fi fost comise în perioada decembrie 2021 – aprilie 2022, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Roşieşti, judeţul Vaslui, împreună cu 5 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 19 şi 60 de ani.

Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii infracţiunilor este estimat la aproximativ 140.000 de lei.

Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii urmând să facă cercetări,în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *