Skip to content
Vaslui

Vaslui: Trei subofițeri de la ISU Vaslui, confirmați cu noul coronavirus

Facebook/ISU București Ilfov facebook
" "

ISU a anunţat joi că trei subofițeri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui au fost confirmați cu coronavirus. Toți cei trei subofițeri sunt de la Detașamentul de pompieri Vaslui.

Primul subofițer confirmat pozitiv a fost contactul soției sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 08.07.2020 (aceasta lucrează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, la Serviciul financiar). Cel de-al doilea subofițer confirmat pozitiv, este coleg de birou cu primul infectat COVID-19. Cel de-al treilea subofițer a participat la misiuni alături de cel de-al doilea infectat și este unul dintre cei patru colegi aflați în izolare”, se aratăîn comunicatul ISU Vaslui.

" "
" "

În acest caz a fost declanşată o anchetă epidemiologică, iar la finalizarea acesteia, în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui este în permanență instruit în ceea ce privește măsurile de protecție și dezinfectarea spațiilor, în același timp fiind asigurate materialele de protecție și substanțele dezinfectante”, se ami arată în comunicatul ISU Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *