Skip to content
" "
Vaslui

Vaslui: Bărbat reţinut pentru omor în cazul băiatului dispărut de acasă şi găsit decedat

facebook spital witting

Update 9.03

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Hoceni a fost reţinut, fiind acuzat de omor în cazul copilului de 14 ani care a fost dat dispărut de la domiciliu pe data de 25 februarie şi găsit decedat într-o râpă.

Potrivit anchetatorilor, suspectul avea un magazin sătesc pe care minorul l-a incendiat în urmă cu câteva luni, lucru care a stat la baza conflictului.

Procurorul criminalist Alice Ruja, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, a declarat că, pe data de 23 februarie, băiatul s-a întâlnit cu agresorul, acesta din urmă cerându-i să arate traseul parcurs atunci când a incendiat magazinul. Bărbatul i-a aplicat copilului mai multe lovituri cu o bâtă, după care l-a abandonat în pădure.

Seara s-a întors să vadă dacă mai trăieşte. A constatat că victima era decedată şi a decis să o ascundă. A pus-o în pătură şi a aruncat-o într-o râpă, la marginea satului, la o adâncime de 36 de metri şi a acoperit-o cu pământ. (…) S-au desfăşurat acţiuni ample de căutare şi de soluţionare a cauzei. Până la urmă, cel bănuit că ar avea o implicare în dispariţia copilului, autorul, de altfel, a recunoscut după ce a picat testul cu tehnica poligraf. A decis să spună adevărul şi a indicat locul unde a aruncat victima„, a declarat presei procurorul Alice Ruja, potrivit Agerpres.

—————————————————————————————————–

Un băiat în vârstă de 14 ani din comuna Dimitrie Cantemir a fost găsit decedat, luni, anchetatorii luând în calcul că adolescentul ar fi fost ucis, iar cadavrul a fost aruncat într-o râpă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, băiatul plecase de acasă în mod voluntar şi nu a mai revenit, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Huşi fiind anunţaţi de dispariţia acestuia pe data de 25 februarie, când au fost demarate acţiuni specifice pentru găsirea lui.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, care efectuează audieri în acest caz, scrie Agerpres.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *