Vața Băi, stațiune emblematică a Ardealului, reintră în circuitul turistic

Apele minerale de la Vața de Jos sunt renumite de sute de ani pentru efectele lor terapeutice. De altfel, la începutul secolului al XX-lea, regele Carol al II-lea călătorea adesea de la castelul din Săvârșin pentru a se trata cu apă de la Vața.

Recent, stațiunea Vața de Jos, din Țara Zarandului, cumpărată de un milionar din Cluj, care deține, printre altele, numeroase televiziuni, a fost renovată, urmând să reintre în circuitul turistic.

Baza de agrement include hoteluri, restaurante, centru de sănătate, terenuri de sport, 5 bazine, dintre care unul semi-olimpic cu apă încălzită, unul de relaxare cu șezlonguri și hidromasaj, 2 cu apă termală și unul cu apă sărată.

În plus, aici mai sunt și zone de saună uscată, biliard, ping-pong, teren de volei, fotbal, loc de joacă pentru copii, bar&grill, sală de mese.

Complexul Vața Băi, integrat într-un frumos parc dendrologic vechi de peste 100 de ani, va fi deschis  sâmbătă, 22 iulie.

Pentru a avea acces la ștrand, cei cazați în complex vor achita 30 de lei în weekend, în timp ce clienții din afară vor plăti 60 de lei. În timpul săptămânii, prețul este de 25 de lei, respectiv 50 de lei pentru cei din afară.

Proprietarul complexului este Grupul Clever, unul dintre cei mai importanți jucători din piața media românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale TV, printre care PRIMA TV, LOOKSPORT, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, CINEMA EST, precum și 6 site-uri (servuscluj.ro, looksport.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro).

Sursa: știridecluj.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: