Skip to content
Social

Vechi postări ale lui Zuckerberg, șterse ”din greșeală” de Facebook

Gigantul IT Facebook este implicat într-o controversă după ce postări mai vechi ale fondatorului Mark Zuckerberg au dispărut de pe cea mai mare reţea de socializare. Odată cu ele dispar şi detalii despre momente cheie din istoria Facebook. Printre acestea se numără şi toate postările din 2007 şi 2008.

Contactat de Business Insider, un purtător de cuvânt al Facebook a susţinut că postările „au fost şterse din greşeală” în urma unor „erori tehnice”.

„În urmă cu câţiva ani, câteva din postările lui Mark au fost şterse din greşeală din cauza unor erori tehnice. Munca necesară pentru repunerea lor ar fi fost excesivă şi nu ar fi garantat succesul aşa că nu am făcut asta„, a precizat purtătorul de cuvânt al Facebook, citat de B1.ro

Acesta a precizat că oricine vrea să se informeze despre companie poate găsi dealiile ce au dispărut din postările lui Zuckerberg pe blogul companiei sau, mai recent, în rubrica de Newsroom.

Cu toate acestea, dispariţia acestora va îngreuna posibilitatea ca Facebook sau Zuckerberg să fie traşi la răspundere pentru afirmaţii din trecut, iar acest lucru este mai suspect, mai ales, în condiţiile scandalurilor uriaşe în care este implicată compania în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *