Skip to content
Sport

Vedetele de la CSM București, în haine noi

Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti este în permanență în centrul atenției, iar companiile care vor să-și asocieze numele cu cel al clubului din Capitală sunt din ce în ce mai numeroase. Cel mai recent parteneriat semnat cu CSM București a fost perfectat cu producătorul de echipament sportiv Kempa.

Compania din Germania se va ocupa, pentru următorii patru ani, de tot ceea ce vor purta Cristina Neagu, Iulia Curea și colegele ei.

”Pe noi, sportivele, acest parteneriat ne bucură foarte mult, mai ales că cerințele noastre sunt destul de mari. Ne bucură faptul că performanța atrage sponsori. Suntem campioane și la echipament. Nu știu cât contează aspectul fizic în handbal, dar în mod sigur imaginea de ansamblu contează, este important să fim toate îmbrăcate la fel, să arătăm a echipă. Handbalistele au mai mulți fani decât handbaliștii, în mod sigur” – Iulia Curea, căpitan handbal feminin CSM București.

Căpitanul de la CSM București mărturisește că în viața extrasportivă poartă ținute radical schimbate față de cele cu care și-a obișnuit fanii.

”În timpul liber nu mă îmbrac în haine sport. De peste 20 de ani port haine sport și îmi doresc să ies din tipar. Când nu sunt la sală, mă îmbrac casual și cât mai elegant. Dacă ar fi să pozez într-o revistă, aș face-o în ținute elegante” – Iulia Curea, căpitan handbal feminin CSM București.

CSM București și Kempa au semnat o înțelegere care va viza, în viitorul apropiat și echipa masculină de handbal, dar și echipele de la Centrul de Copii și Juniori. Sport Suport e unic distribuitor Kempa în România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *