Skip to content
Sport

Vedetele, prezente la alegeri. ”Noi putem face diferența!” EXCLUSIV

Data de 11 decembrie este o zi importantă pentru parcursul politic al țării.

Astfel, după zile pline de dezbateri, controverse și reacții virulente, candidații la alegerile parlamentare vor scăpa mâine de emoțiile votului acordat de cetățeni. Nici vedetele nu rămân indiferente la importanța zilei, astfel, contactate de redacția de știri Psnews.ro, acestea și-au anunțat prezența la urne, având, unele dintre ele, chiar o opțiune.

Contactat de redacția de știri Psnews.ro, celebrul artist Cezar Ouatu ne-a confirmat faptul că va vota la alegerile parlamentare de mâine, deși nu are încă un partid ”favorit”.

”O să merg la vot, indiferent pe cine sau cum votez. Chiar dacă dau ”x” pe toți, dacă nu votez pe niciunul, tot e important să merg la vot. Da, eu o să merg la vot fără doar și poate și e important ca fiecare să iasă indiferent de ce votează sau nu votează, să iasă la vot, pentru că altfel o să își facă ei treburile și nu este ok. Eu nu prea am avut timp și nu am urmărit foarte mult politica.  Eu am avut și o apartenență, după care am ieșit din partid, dar acum nu am o idee anume”, a dezvăluit pentru Psnews.ro, Cezar Ouatu.

Însă, la insistențele jurnalistului, Cezar Ouatu s-a declarat ca având, mai degrabă, o înclinație către valorile și principiile de stânga.

”Mie, ca idee și ca tot ce înseamnă politica, știu, însă nu neapărat mă identific cu stânga sau dreapta. Dar, ca principii și istorie, tot ce am văzut de-alungul timpului, da, mă identific de stânga dar, repet, nu știu dacă voi vota neapărat de stânga. Cel puțin în Ploiești, de unde aparțin, sunt câteva figuri interesante, dar nu pot să spun exact cum voi vota”, susține cântărețul.

Artistul a transmis și un mesaj mobilizator către electoratul român, pe care îl îndeamnă să meargă să voteze, indiferent dacă are un favorit sau nu.

”Este foarte important ca fiecare să iasă măcar să își facă o idee și indiferent de favorit sau nefavorit, să voteze. Dacă noi nu mergem să votăm, cum am spus și mai devreme, fără nicio aluzie, se pot face cărțile altora, în favoarea altora. Recomandarea mea este să iasă toată lumea la vot că este important pe cine alegem să ne reprezinte, și atunci, acest cuvânt <să ne reprezinte>>, în România de astăzi, e un pic cam mult spus. Dar, ar fi bine să ne REPREZINTE pe bune, nu să se reprezinte. Noi putem face diferența, votând, chiar neavând neapărat un favorit. Mergând să votăm, este un drept al nostru care ne poate conferi libertate, părerea mea”, a conchis artistul.

La rândul său, Virgil Ianțu a declarat pentru PSnews.ro că va merge, cu siguranță, la vot pe 11 decembrie.

„Dacă n-aș merge n-aș avea de ce să deschid gura. Da, normal că merg. Toată lumea ar trebui să meargă”,  a afirmat, tranșant,

Întrebat spre ce partid s-ar orienta votul său, cântărețul a răspuns: „Nu pot să vă spun, dar dacă mi-ați urmărit discursul de-a lungul anilor v-ați fi dat seama ce urăsc din suflet și ce apreciez”.

Vedeta TV a avut și un mesaj pentru tineri, subliniind că este nevoie de ei și în acest moment.

„Cred că este un moment important pentru toată lumea, iar tinerii când s-au trezit și și-au spus oful, lucrurile au funcționat și e nevoie de ei și în momentul acesta. Dar eu mă consider printre ei, încă”,  a mai spus Ianțu.

Pe de altă parte, Smiley a fost cel care a spus că nu știe sigur dacă va merge duminică la vot, subliniind că nu este „implicat de nicio culoare” în lumea politică:

„Eu trebuie să merg la Pitești? Duminică nici nu știu unde sunt, nu știu dacă merg la vot, habar n-am”,  a spus Smiley.

Reporterul PSnews a insistat, întrebându-l dacă are o înclinație către valorile și principiile de stânga sau de dreapta, iar Smiley a făcut, în stilul caracteristic, o mică glumă:

„Habar n-am. Nu știu ce e aia stânga, ce e aia dreapta. În mâna dreaptă am încărcătorul de la telefon, iar în mâna stângă am telefonul. Nu pot să vă răspund la întrebările astea pentru că nu sunt implicat de nicio culoare”, a conchis celebrul artist.

Contactată de PSnews, artista Ada Milea a afirmat că va vota cu Uniunea Salvați România la alegerile de duminică:

„Da, sigur! Voi vota cu USR. M-a convins informația adunată de-a lungul timpului. Ceea ce fac și ceea ce nu fac unii oameni aleși să facă”, a spus artista, cunoscută prin originalitate și umorul greu de egalat în muzică și teatru.

Întrebată dacă are un mesaj mobilizator pentru tineri, ca să iasa la vot pe 11 decembrie, artista a spus: „Nu mesaj, am doar speranță. Că de data asta va fi ceea ce sperăm cu toții”.

Și solistul trupei TAXI, Dan Teodorescu, ne-a mărturisit că va vota mâine: „Sigur că da”, a răspuns artistul, pentru PSnews, adăugând: „Sper că o să meargă toată lumea la vot și sper să mergem cu toții”.

 

Articol realizat de Adina Lateș și Marinela Angheluș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *