Skip to content
Politică

Verdict EXPLOZIV: ”Dragnea NU va scăpa de PUȘCĂRIE!” Spaimele PSD EXCLUSIV

nasul.tv

Un cunoscut analist politic susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că, indiferent de eforturile reprobabile depuse de coaliția PSD-ALDE, dublul condamnat Liviu Dragnea nu va scăpa de pușcărie.

Este vorba despre scriitorul și istoricul Stelian Tănase, iar concluziile acestuia nu lasă loc de interpretări: ”Liviu Dragnea s-a transformat într-un cocktail Molotov. Este un piroman politic care incendiază întreaga România doar pentru a-și asigura averea, libertatea și cariera!”. PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Stelian Tănase.

L-a ajuns trecutul din urmă

”PSD și ALDE vor încerca să forțeze, să impună o exonerare a lui Liviu Dragnea, prin dezincriminarea abuzului în serviciu – infracțiune care, nota bene, reprezintă un veritabil sport național în România. Până la urmă, cred că toate aceste jocuri de glezne ale coaliției PSD-ALDE nu vor reuși decât o amânare a condamnării lui Dragnea, nimic mai mult! Sunt ferm convins: Liviu Dragnea nu va scăpa de pușcărie fiindcă l-a ajuns trecutul din urmă. El a funcționat întreaga sa viață lefegiu la stat și totuși iată că a fost în stare să adune o avere faraonică: domeniul din Teleorman, numeroasele moșii pe care le deține, bolizii luxoși pe care îi conduce el și neamurile lui, afacerile fiului ș.a.m.d.. Dacă cineva va face o socoteală a averii pe care Dragnea o ține la vedere și va investiga maniera în care acesta și-a plătit sau nu impozitele aferente, teleormăneanul va avea o problemă gigantică. La urma urmei, și pe Al Capone l-au prins tot cu învârteli economice…

Trădarea baronilor

Una peste alta, dacă în România avem justiție corectă, Liviu Dragnea nu are cum să scape pe pușcărie. Așa cum am spus, l-a ajuns trecutul – are multe afaceri în spate, inginerii financiare pe care le-a făcut în complicitate cu personaje ministeriale, cu primari, cu șefi de consilii județene, cu directori de direcții importante. Buboiul acesta se sparge ușor, ușor, dar sigur. Urmează o succesiune de dosare, iar Dragnea nu le va putea supraviețui. Pe de altă parte, șeful PSD încearcă să-și mențină puterea în partid, își fidelizează oamenii, îi strânge cu ușa pe liderii care îi sunt datori pentru o funcție sau alta. În pofida acestor eforturi disperate, Liviu Dragnea va fi dat în gură de toți, fiindcă e din ce mai vulnerabil și – fiți convinși! – nimeni din PSD nu vrea să facă pușcărie pentru el.

Dragnea: un personaj toxic și un piroman politic

Adevărata problemă este că, deși se află cu un picior în pușcărie, Liviu Dragnea se încăpățânează să rămâna al treilea om în stat și, tocmai de aceea, se ține cu dinții de șefia Camerei Deputaților. Motivul? El încearcă să-și rezolve problemele din Justiție cu metode politice, prin imixtiuni, abuzuri și mutilări ale legislației încă în vigoare, ceea ce este de-a dreptul inadmisibil și ne dă adevărata măsură a acestui personaj toxic! Toxicitatea lui Dragnea vine chiar din acest atac virulent la Justiție, atac declanșat cu arme politice menite să-i rezolve dosarele. Să remarcăm și că Liviu Dragnea s-a transformat într-un cocktail Molotov. Este un piroman politic care incendiază întreaga România doar pentru a-și asigura averea, libertatea și cariera. Însă, sunt ferm convins, el nu va scăpa de pușcărie!”, a declarat Stelian Tănase, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

2 comentarii la “Verdict EXPLOZIV: ”Dragnea NU va scăpa de PUȘCĂRIE!” Spaimele PSD EXCLUSIV

  1. Nu dau doi bani pe comentariul acestui domn.Sriind acest mail am văzut un articol scris de Dan Bucura.Acum înțeleg orientarea acestui site(bănuiam).Pai El care sta la Realitatea TV?E dreptul fiecăruia sa se ducă unde vrea dar,acum, înțeleg”imparțialitatea”articolelor.Si mai este și o doamna Miroiu…Mult succes!

  2. Investigati toti mafiotii .
    De ce doar Dragnea?
    Sloganul – nimeni nu este mai présus de lege – aplicati-l domnilor justitiabili si faceti mai intii curatenie in ograda voastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *