Skip to content
Politică

Verdict favorabil al Curții de Apel pentru Dragnea. Avocatul Cristian Băcanu: N-am mai văzut niciodată așa ceva! EXCLUSIV

Facebook

Curtea de Apel Bucureşti i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea pe solicitarea privind felul în care a fost întocmit completul de judecată care trebuie să îi dea sentinţa finală în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Astfel, Curtea de Apel a admis cererea liderului PSD și a suspendat hotărârea Înaltei Curți din 8 noiembrie prin care a fost stabilită noua componență a completului de judecată.

CITIȚI MAI MULTE AICI: VICTORIE de etapă pentru Liviu Dragnea: Curtea de Apel a DECIS

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu avocatul Cristian Băcanu. Concret, întrebat cum vede decizia Curții de Apel, președintele comisiei juridice din cadrul PNL București a atras atenția că este prima oară când vede un dosar care să fie soluționat într-o lună și un pic pe fond în contencios administrativ.

„Eu nu comentez deciziile instanțelor și conținutul dosarelor. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că nu am mai văzut niciodată într-o carieră de 11 ani un dosar care să fie soluționat într-o lună și un pic pe fond în contencios administrativ. Nu se întâmplă lucrul acesta. Numai la întâmpinare este un termen de 25 de zile”, a spus juristul.

Totodată, chestionat care crede că vor fi consecințele deciziei Curții de Apel, Cristian Băcanu a precizat că probabil Înalta Curte va reface completul conform motivării verdictului dat astăzi.

„În mod normal nu mai este legală compunerea completului de judecată. Probabil că Înalta Curte va reface completul conform motivării Curții de Apel, a conchis Cristian Băcanu în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *