Skip to content
Sport

Verdict final dat de UEFA în cazul acuzației de rasism la adresa arbitrului Sebastian Colțescu

" "

UEFA a anunțat verdictul în cazul acuzației de rasism la adresa lui Sebastian Colțescu în timpul partidei de Liga Campionilor dintre PSG și Istanbul Başakşehir FK din data de 8 decembrie anul trecut. Astfel, s-a decis ca Sebastian Colțescu să fie suspendat până pe 30 iunie.

Comisia de Disciplină, Etică și Control a forului european a deschis o anchetă referitoare la incidentele în care a fost implicată brigada condusă de Ovidiu Hațegan după ce gruparea turcă a refuzat să revină pe teren în urma unor remarci cu caracter rasist făcute de Sebastian Colțescu.

" "

Iar arbitrul român, care era rezervă la acel meci, a fost suspendat din activitate până pe 30 iunie pentru conduită nepotrivită, transmite digisport.ro. De asemenea, el ar trebui să urmeze un program educațional. Măsura îl absolvă astfel de acuzațiile de rasism. În același timp, asistentul Octavian Șovre este sancționat pentru comportament inadecvat și va trebui să urmeze de asemenea un program educațional.

Iar Pierre Webo, antrenorul secund al turcilor și cel care a provocat scandalul a fost suspendat pentru un meci din competițiile europene.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *