Vergil Chițac și-a depus candidatura pentru al doilea mandat ca primar al Constanței

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul PNL al Constanței, Vergil Chițac și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral. Peste 21.000 de semnături au fost depuse pentru susținerea candidaturii primarului în funcție. 

”Am început investiții și trebuie să le continuăm, nu avem altă cale”, a declarat Vergil Chițac la ieșirea de la Biroul Electoral.

”Viitorul nostru stă în lucrările ample pe care le facem în oraș: școli spitale, parcuri, drumuri, trotuare, Stadion și CET, exemplele ar mai putea continua”, a subliniat acesta.

”În contextul acesta trebuie să înțelegeți candidatura mea. Vreau ca împreună cu consilierii PNL să slujim Constanța, să facem lucruri bune de care ne mândrim”, a punctat primarul Vergil Chițac.

Primarul în funcție a declarat că nu are o miză personală pentru un al doilea mandat la conducerea primăriei, dar lucrările începute trebuie să continue și să fie finalizate, inclusiv pentru a începe proiecte noi.

”Trebuie să continuăm lucrările, să le terminăm și să începem alte lucrări pe care să le finanțăm. Acesta este drumul pe care am pornit și pe acest drum trebuie să mergem în continuare. Nu există alternativă la acest drum!”, a conchis primarul PNL Vergil Chițac.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: