Skip to content
Magazin

Versace amână o prezentare de modă în SUA din cauza răspândirii coronavirusului

facebook versace

Casa de modă italiană Versace a anunţat joi că a decis să îşi amâne o prezentare programată la jumătatea lunii mai în Statele Unite din cauza epidemiei cauzate de noul tip de coronavirus, informează Reuters.

Decizia urmează „măsurilor restrictive legate de mobilitatea internaţională„, au transmis într-o declaraţie oficială reprezentanţii casei milaneze, deţinută de grupul american Capri Holding.

Prezentarea colecţiei „Cruise” – un show organizat în afara calendarului tradiţional al evenimentelor din industria modei, dar care reprezintă o importantă sursă de vânzări – urma să aibă loc pe 16 mai. Spaţiul în care era programat evenimentul nu a fost dezvăluit.

„Casa noastră este conştientă de nevoia de a acorda prioritate sănătăţii şi siguranţei invitaţilor şi angajaţilor noştri„, au adăugat reprezentanţii casei Versace.

Luna trecută, casa italiană Prada a amânat un show de modă în Japonia, programat iniţial în luna mai, tot din cauza epidemiei de coronavirus, scrie agerpres.ro.

Designerul de modă italian Giorgio Armani a decis să organizeze un show cu uşile închise la Săptămâna Modei de la Milano, pe 23 februarie, la câteva zile după ce primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat oficial în nordul Italiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *