Skip to content
Politică

Verzii îl susțin pe Nicușor Dan la Primărie, dar și pe echipa de primari de sectoare a USB

Partidul Verde a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, precum şi echipa de primari de sectoare a USB, de consilieri generali şi locali.

„A fost o decizie fundamentată pe obiectivele comune, metodele comune de implementare a proiectelor, precum şi viziunea comună asupra dezvoltării sustenabile a Capitalei. În condiţiile în care Partidul Verde nu participă cu candidaţi proprii pentru funcţiile din administraţia locală bucureşteană, a trebuit să luăm o decizie cu privire la suportul pe care îl acordă candidaţilor înscrişi în cursa electorală. Hotărârea de a oferi încrederea noastră către echipa USB a fost luată după o serie de discuţii interne în care am ţinut cont de integritatea oamenilor propuşi, de profesionalismul acestora, dar şi a fezabilităţii proiectelor înaintate de către candidaţii Uniunii”, se arată în comunicat.

Verzii afirmă că ţintele pe care şi le-au propus candidaţii USB coincid cu obiectivele PV – transparenţa actului administrativ, reorganizarea modului de lucru din primării, reformarea transportului public, infrastructura pentru biciclete, augmentarea spaţiilor verzi, redimensionarea educaţională şi culturală a oraşului, accesibilitate pentru persoanele cu mobilitate redusă, reabilitarea clădirilor cu risc seismic, reconversia unor proprietăţi publice în cartiere multifuncţionale, inserţia socială a grupurilor şi persoanelor defavorizate.

„Pentru schimbarea în bine a Bucureştiului şi o administraţie care să lucreze în interesul bucureştenilor, îndemnăm membrii Partidului Verde şi recomandăm simpatizanţilor noştri din Bucureşti ca duminică să îl voteze pe Nicuşor Dan la primar general al municipiului Bucureşti, lista de consilieri ai Uniunii Salvaţi Bucureşti pentru Consiliul General, cât şi candidaţii USB la primar şi consilieri pentru sectoarele Bucureştiului”, se mai arată în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *